Jävla mig....

Jag vet inte om det är ett mönster eller om det bara är jag. Jag vet förresten att det bara är jag. Det är bara jag som kan göra något åt saken. Det fanns en sak som jag var mest rädd för innan Beata kom. Mitt tålamod när jag är trött är fan obefintligt. Det syns tydligast när hon ska gå och lägga sig. hon är ofta lite övertrött och inte alls sugen på att sova. Ja tycker ju förstås i mitt huvud att "Nu är det sovdags. Godnatt".  När det blir protester blir det som jag får panik. Jag vill kasta saker och slåss. Jag fattar inte vart frustrationen kommer ifrån och jag känner mig så jävla dålig. Jag är rädd att jag skrämmer Beata så hon blir ännu mer upp i varv och absolut inte kan sova. Mardrömmen är ju att jag inte skulle unna hålla i mig utan råkar skada henne på något sätt. Fy fan!! Man skulle ju bara skjuta sig själv i huvudet.... Jag mår så jävla dåligt av att jag blir såhär. Pulsen sticker iväg och jag blir helt matt.  Jag har tur som har Hanna som är världens bästa hemmapsykolog (även om hon säkert inte gillar att jag kallar henne så...)  och hon kan verkligen hjälpa mig. Tack!


Ni som läser detta -om de nu är någon- ska äntligen få lite bilder att gotta er åt. Håll till godo:-)
       

Hejsvejs...

Jag hatar snö!

Jag är så jävla trött på snö. kan vadret inte bara fatta att det är vår nu? Trodde inte det var sant när jag tittadu t genom fönstret i eftermiddags. Inatt har jag sovit typ tre timmar sammanlagt. Beata är inne i en separationsfas och då är hon inte så sugen på att sova. Det är jag.....
Jag har börjat komma igång med träningen nu och har ont i kroppen konstant. Härligt. På lördag ska jag göra "comeback" på beachen och spela turnering. Hoppas att jag kommer ihåg hur man gör. Det var i alla fall två och en halv säsong sedan jag spelade i den omfattningen som det kommer att innebära nu. Sedan är det HARD ROCK AFTER BEACH. Är det någon gång jag ska vara där är det ju då.

Fucin' ey!!!

TRÖTT

Va fan!!!! Nu har jag varit trött i snart 20 år, känns det som. Numera är det ju liksom naturligt att vara trött eftersom man har en dotter som tycker det är toppen att vakna kl fem på morgonen. Men varför var jag trött förut. Stress? För mycket kaffe efter 18? Var jag tvungen att kolla kvinnofängelset varje dag? Som Beatas kära fadder säger: I't vetja! Fick i alla fall lära mig att ta hand om min stres idag. det var riktigt lärorikt. Duktig Lossman.... Har en idé om att börja sporta eller träna något mer regelbundet. Att verkligen åka någonstans sådär en gång i veckan igen. Förr åkte man ju hit och dit varje ag för att göra saker. Volleyboll tre gånger i veckan. Repade lika ofta. Träffade polare. Satt på S:t Andrew's. Hur fan hann och orkade man?? Jag har i alla fall lite beslutsångest. Ska jag åka till Slöddertälje vaarje torsdag och spel beach eller ska jag börja på syrrans poweryogapass? Det kanske räcker att jag bestämmer mig för att göra 25 armhävningar och 12 situps varje söndagmorgon...

Beata är som vanligt fantastisk. Idag har hon återigen träffat sin stora idol Elis. Han är ju fyra månader äldre och kan en massa kul saker som att gå, nästan springa, klappa händer och skälla som en mops. Beata vill förstås kunna allt det där hon också. Helst nyss.
Här kommer i alla fall en bild....

Hon e ju så fin.....

090309 Länge sen

Ojdå. Nu har det visst gått snart fyra månader sen jag uppdaterade hår. Man kan jusäga att det har hänt en del. Beata har firat jul, träffat massa konstigt folk och sett sin första melodifestival. Hon håller med pappa i allt han säger om de as-sugiga bidragen och den ganska värdelösa underhållningen. Hon växer och äter fast föda. Hon garvar mycket och låte på en massa underliga sätt. Hon har fått låna storkusin Villes gåstol som hon knallar omkring i och snart kan hon stå själv trots att hon bara är drygt ett halvår gammal. Jag kommer att lägga upp massor med bilder här om ett litet tag (ja..jag lovar att det blir ett litet...) Under tiden kan man gå in på www.vegababes.blogg.se för att se hur Beata ser ut. Som sagt har det hänt en del, så jag orkar helt enkelt inte redogöra för allt här. Hon är i alla fall fantastisk. Hon skänker otroligt mycket glädje både till mig och hennes mor. Det är svårt att uttrycka i ord, men det är på alla plan mycket roligare, mycket svårare och mycket mer fantastisk än vad jag trodde att det skulle vara att bli farsa. Ni alla måste prova nån gång....


Man joober ju arslet av sig också.... När man inte brottas med elever, ska man vara utvecklande för skolan och ta konflikter med kollegor och vara smart i sina lektionsupplägg. Allt annat än undervisning verkar vara det som styr om man ska få fetare lönekuvert eller inte. Va fan!!!
Just nu håller vi som bäst på att styra upp band och sponsorer och marknadsföring inför årets EAST-festival. Det kommer skitcoola band, men vi måste ju styra upp så att det kommer publik också.... man kan ju alltid kolla på festivalens hemsida: www.eastfestival.se och se vad som händer.
Bland annat kommer Mindscape, Middleage, Stereolith och Cervello. Alla musikelever och lite annat. Dessutom  fotbollsturnering och handbollsaktiviteter om man är av det lite sportigare slaget.
Kom och rocka!

Jag har inte varit pigg sedan jag gick i högstadiet, typ.... Vad ska jag göra åt det? Kom gärna med bra förslag......




Lite kul får man ha på sitt barns bekostnad.....

Vi hurrs!

RSS 2.0