Kärlek och Gitarrer

Idag tror jag att min kärlek till Lilla B har vuxit till oanade höjder. Den var förstås villkorslös och dirket från den första sekunden, men idag hände det nåt. Det går tyvärr inte att beskriva för någon som inte varit med om att ha barn. Ni som vet, vet...
Kolla bara in detta!!!
   


Håller på att försöka sälja min Gibson explorer, men det verkar svårt. Så känner ni någon som vill ha en så säg till den att köpa min... Har lite annat skoj till salu också. Kolla in vendolin.se.
Anledning till denna kommers är att jag måste ha ny utrustning. Stereolith är på G igen. Nya inspelningar gjorda och vi ska vara med i tävlingen JACKROCKS. Vi spelar på Nalen den 13e november. Kom och heja!!! Ska det låta bra måste den nya utrustningen inhandlas snart. Det är så j-vla dyrt bara.

Varför görs det så mycket usel musik??? Hörde ny musik på P3 idag och blev så besviken. Skönt då att Slipknot har gjort en grym platta igen, Kolla in nya singeln Psychosocial. Sånt j-vla tryck!!!!
Måste gå å kolla om det finns biljetter kvar till Slipknot/Machinhead.

Vill bara att ni ska veta att katterna har det bra...

Jobbig dag.

Jag vill ju hem till min dotter så fort det går efter jobbet. Idag blev det sent och jäkligt jobbigt. Var tvyngen att dra till Farsta  och fixa minifom-droppar och styra upp lite annat. I och med att jag jobbadee sent känders det som jag aldrig kom hem. Väl hemma kände jag mig som världens skurk.... Lite pasta och vila senare så kom vi igång iongen och det kändes bättre både för mig och Hanna. Beata har haft en fantastsk dag med sömn i vagn och soligt väder och humör.

Har i alla fall kommit igång med jobbet. Kul men jobbig dag som sagt... Imorrn fredag med lång dag på jobbet och gig på kvällen. det är ju kul förstås, men som sagt... man vill ju hem också... Sedan hoppas jag på lite gage. Ska giga på lördag också. Då vet jag att jag får gage. Snart har jag kanske råd med ett par nya brallor...

Hur fan kom det sig att ag helt plötsligt snöade in på Gary Moore...???

Familjekalas

Häromdan var farmor (Beatas alltså) på besök och det vill vi ju förstås fira. En stor del av min ännu större familj var på plats. SKOJ!!
Farmor:


Här är gänget som var där:


Vi är grymt priviligierade som har en sådan fantastisk familj. (Även de som inte var närvarande just här, förstås)


För övrigt anser jag att Pink's nya singel är den sämsta låt som släppts sedan Hej hej Monica...

Växer och kan göra skojjiga miner.

Beata har nu växt 3,5 cm på fyra veckor. Vet inte om det är speciellt mycket, men procentuellt sett är det ju en del... Om man själv tex. hade blivit tjock lika snabbt hade man ju varit globens storebrorsa vid det här laget. Beata kan gör lite kul miner också. Här är ett par.



Till att börja med...

Ja... då var även jag bloggare. Jag kommer att försöka skriva mycket om min roll som pappa till Beata och hur man nu ska fungera som medlem i en familj. Dessutom kommer ni förstås bli uppdaterade om hur det går för min lilla dotter.

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0