Det går fort!!! + Namnfest

För tre månader sedan födde Beata. Det känns som om det var igår, förstås. Jag får jätteofta upp bilder från förlossningen och kommer på mig själv med att stå och torka tårar ur ögonvrån. Bara att tänka tillbaka på det ögonblick hon kom ut gör att jag ryser. Vi har i helgen kollat på bilder på henne för att göra bildspel och har upptäckt hur mycket hon har vuxit, utvecklats och förändrats sedan hon kom till världen. Det är som två olika ungar....
Här är ett urval av de senare bilderna.
      
Jag antar att jag också förändrats en del sedan man har blivit farsa, men det tror jag mer är upp till min omgivning att säga något om. det känns i alla fall som mitt tempo har sjunkit lite.

På lördag har vi äntligen Beatas namnfest. Vi kommer alltså inte ha något dop utan vi gör såhär istället. vi kommer att ha en cermoni med familjen först och sedan har vi "eftersläpp" för en hel hög med polare. Livemusik, tävlingar, bastu och discodans. Det ska bli fantastisk skojigt att alla kommer. Vi komer att vara alla vi syskon (Anders, Cecilia, Anna, Karin och Erik), vilket inte händer varje dag. Askul!! Det som kommer att vara tufft i veckan är att förbereda allt. Det skall sättas upp en scen, fixas med ljus och ljud. det ska dukas och pyntas. Det ska lagas en massa mat och fixa med tävlingar och underhållning. Drickat är fixat via nätet. Skitsmidigt att sitta vid sin macbook och klicka lite så kommer spriten på posten....

Utöver allt detta ska det vara två konserter på skolan denna vecka. På tisdag har mina kollegors elever en lunchkonsert och på onsdag ska mina tvår äntligen få spela upp sina 70-talslåtar. det kommer, om alla skärper sig, bli skit bra. Kom gärna och kika. 20 spänn kostar det. Kl. 19.00 på onsdag. Östra Gymnasiet.

Jag måste ta tag i min träning igen. En gång i veckan känns alldeles för lite. Det mest pinsamma är att jag har gymet tre decimeter från min musiksal.... Inga ursäkter alltså. Skärpning Almqvist!
Nu ska jag i alla fall titta på sport...
Tjing tjong.

Lite bilder å sånt

Vi har ju en hel drös med schyssta bilder på vår dotter. Vilka ska man välja? Här kommer i alla fall ett litet urval. Dessutom tyckte jag att hundbilden e ganska kul....
Kolla in: http://www.todaysbigthing.com/2008/11/12

        


BOBBY-kvällen igår var tydligen en succé. Synd att jag inte kunde vara där själv. Coolt också att det spelades så at inbrottslarmet gick....


För övrigt har jag återigen blivit påmind om att jag avskyr principfasta, oflexibla människor som bara ser problem i allt.... Ingen nämnd ingen glömd.

Inatt ska jag drömma om dist!
/A

Längesen

Ojdå... Det var visst skitlängesen jag skrev. En hel månad har gått och man har knappt hunnit blinka. Jag har haft mssor på jobbet med konerter och redovisningar. Jag har spelat med Stereolith på Nalen. Askul, men vi vann ju vartfall ingen tävling... :-( Vi hade urupförande på en ny hit. Bring me down. Den fick bra recensioner av publiken.
 Vi har på kul varit och tittat på lite hus. Det känns som en skön grej att faktiskt flytta igen. Vi skulle vilja vara närmare civilisationen och kommunikationerna. Bara att kunna ta tunnelbanan hem om man har varit på stan en kväll, eller att känna att man inte är bilberoende. Efter jul nån gång kanske.


Just idag är vi barnvakter åt Cecilias (syster) son Ville. Han är en skön gutt, som gillar köttbullar och ketchup.
Beata då??!!
Hon är ju världens finaste mysigase sötaste lyxbebis. Hon vaknar med ett leende varje morgon. Hon spritter till när man kommer hem från jobbet. Hon sover helt ok på nätterna och är nöjd för det mesta. Jag har kompisar som säger: Vänta bara!! Det kommer. Din tid är snart kommen!
Jag vete fan... Det känns som om vi (knock on fuxxing wood) har lyckats få ett barn som faktiskt har klarat sig ifrån alla konstiga åkommor och problem som man hör att väligt många råkar ut för. Hon har inte ens varit förkyld ännu! Ingen kolik, inget problem med öron och hon både ser och hör bra, äter bra och skriker bara när hon är missnöjd. Och då är det ganska lätt att lokalisera och åtgärda problemet. 'nuff said.

Känner av hjärtat igen. Inget skönt, men jag vet ju vad det nu och vet vad jag ska göra åt det. Stressrelaterat var ordet... hmmpf....

Nästa gång ska jag ge er lite uppdaterade bilder också.
Tjoflöjt!
/A

RSS 2.0