Dä ä mycke nu...

Det har hänt en hel del sedan jag skrev senast. beata har redan gått över 60cm strecket(!), har åkt flyg för första gången och träffat både mormor, morfar och massa norrländsk släkt.
Norrlandsresan var toppen! beata var på strålande humör hela helgen och äntligen fick morfar visa upp henne på jobbet. Han stoltserade runt som en stolt tupp i en hönsgård. Mormor bjöd som vanligt på alldeles för många, alldeles för fina presenter. det är som man skäms tillslut. Jag tycker alltid att det är jobbigt att få grejjer- nu är de förvisso inte direkt till mig, men ändå- och det är samma nu. Men men... Beata har ju bara en mormor och mormor har bara ett barnbarn ännu.
Äntligen fick även Beatas namne Ingalill träffa Beata efter lång väntan. Ingallil är typ blind och halvdöv och har knappt ett fungerande organ i kroppen, men är den mest levnadsglada människa jag träffat. Hon är grymt omtänksam och fantastisk på många sätt. Beata har redan blivit en stor favorit.
Dessutom fick Beata stifta bekantskap med morfars morbror Roland. Han är så at säga ett unikum i branschen. HAr varit rektor för Edelviks folkhögskola en gång i tiden. Numera pensionär som är förbannad på det mesta utom de närmaste släktingarna. Beata blev han både glad och lite rörd över att träffa. Tror fan det!!!
Uppe på detta kom morbror Viktor och tant Sara på besök och dessutom lite vänner till Hanna. Vi har även träffat Janne och Hannes, dvs. kusin och kusins pappa.



Ja... det skulle ju bli en lugn och skön helg, vilket det också blev på ett sätt, men det blir ju alltid mer intensivt än vad man tror att det ska bli. Sedan vi kommit hem har Beata kommit in i en tillväxtperiod, vilket innebär att hon sover mycket sämre på nätterna (suck) och lite mer sporadiskt på dagarna. det som är coolt med det är att man märker att hon tar de kliv iutvecklingen som man läst sig till. Nästan på pricken. Hon är mycket mer kommunikativ och lyssnar på saker, ser saker och tar in omgivningen på ett klrare sätt än tidigare. Vi har även tränat hennes muskler i leken dra sig upp till sittande och dra sig upp till stående. Astufft att se att det händer saker varje dag!
Hon växer ju dessutom( som bebisar ska göra) ganska mycket. Hon ligger på sin kurva hittills vilket kommer att göra att hon hamnar, enligt kurvan alltså, på en 180-185 cm när hon e klar.  Karriär som basketproffs kankse....


Jag har haft det ganska körigt dessutom. Repar med STEREOLITH inför Jackrocks-tävlingen, hade gig med 40+ igår med ett rep i veckan som var. Handlade för skolan i onsdags eftermiddag, sågade ner äppelträdet idag och dessutom ska man ju jobba och tjäna pengar som alla andra. Nu hoppas vi att vår kära, söta, underbara dotter kan få sig en god natts sömn så att vecka i alla fal startar på ett bra sätt.


Hon e grymt söt om man får säga det själv... :-)


Jodå stärken e köpt. Imorrn är det först inspelning och sedan rep med STEREOLITH. GRYMT!!
Någon som vill köpa min gibson explorer??

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0