Beatas Namnfest

Jaa.... Vart ska man börja?? Det som hände på lördagen var något utöver det vanliga. Att ha familj och vänner nära när man ska fira sitt barn betyder otroligt mycket. Det var en kväll att minnas för livet.
Det började med lite mingel och bubbel. Sedan var det dags för middag som jag och Hanna hade slitit med de senasete veckorna. Vi fick god hjälp av Cilla å Ketil med det sista, förstås. PÅ menyn stod både lammfärskebab, lax och cajunchickenwings, så det var en trevlig blandning. Under middagen sa det fantastiska saker om Beata och även om oss (faktiskt) och det bjöds på underhållning av bla annat mina syskon (Cilla, Anna, Karin och Erik) vilket är väldigt ovnaligt och unikt eftersom vi nästan aldrig ses allihop på samma gång, vilket är astrist...  och tal av bla annat Hannas pappa Lars och min syster Anna.
  Syskonen!!!!

Efter att middagen var uppäten var det då dags för Den stora namnceremonin. Vi började med att jag och Hanna sjöng "Skymtar för en stund" an Uno Svenninsson. En superfin låt som handlar om att se sitt barn på ultraljud och vilken hissnande känsla man upplever. SEdan gav vi henne hennes namn och vi tände ett ljus för varje namn och berättade ved de betyder. Beata betyder "den lyckliga" och det är förstås så vi vill att hon ska bli i ivet. När det var klart avslöjade vi att vi hade bestämt med Klara att vi ville at hon ska vara en sorts livscoach till Beata. Fadder är lite förlegat och känns inte riktig som det är en fadder som Beata ska ha... Klara var påtagligt rörd och snorade lite, men skötte sig toppenbra. Hon kommer at fixa det där på ett toppenbra sätt. Klara fick som en symbolisk handling sätta en krans på Beatas huvud. Beata blev supersöt och verkade gilla att ha kransen på sig. (Om det är någon som har en bra bild på Beata med kransen på sig får man gärna maila den till oss.) Det hela avslutades med att vi alla sjöng "det gåtfulla folket" av Olle adolphsson och Beppe.

Hela ceremomin blev otroligt känslosam. Jag tror inte att ett öga var torrt. Det snörvlades och snyftades i hela salen. Trots det så kändes verkligen äkta glädje. Man kunde nästan känna att hela lokalen blev lite varmare och lite mysigare.

Sedan sjöng Amanda och Klara en sång av miss Li. Dom är tokduktiga!! Ville ville inte vara sämre utan klämde i med muminsången med komp av Cilla och ketil. Alla tre spelade gitarr.

Vid 19-tiden kom då resten av folket vi hade bjudit in. Det var alla möjliga och omöjliga typer. Vi älskar dem alla....! Det blev alla möjliga aktiviteter. Mingel, Bubbel, pingis, Tipspromenad, Paketöppning, livemusik, discodans och inte minst Bastubad.

Summasummarum hade vi en alltigenom toppendag och kväll. Det betyder som sagt var jättemycket för oss att alla var där och att alla verkade trivas. Vi vill förstås tacka supermycket för alla jätefina presenter som Beata fick. TACK!!!!


Vi var lite upptagna under själva dagen och kväallen så vi hann liksom inte ta några bilder, så här kommer lite andra trevliga bilder på Beata.

       

RSS 2.0